Meidän tarinamme

Ruokaa rakkaudella

Bistro Le Coin on paikka, jossa pitkään muhineet unelmat, rakkaus ja palo laadukkaan ravintolaelämyksen tuottamiseksi toteutuvat mitä parhaimmalla tavalla.

Rento ilmapiiri, sydämellinen palvelu sekä korkeatasoinen keittiö, yhdistettynä mahtaviin juomatuotteisiin olkoon mantramme tänään ja huomenna.

”Meillä ei ole tarkoituksena tarjota kaikille kaikkea, mutta kaikki, mitä me tarjoamme, olkoon todella hyvää. Tehdään sitä mitä osataan ja satsataan kaikki panokset laatuun.”-tiivistää Bistro Le Coinin Ravintoloitsija ja Keittiöpäällikkö Eero Suhonen. Suhonen on jo pitkään Helsingin ravintoloissa hämmentänyt herrasmies, joka on tuttu kaupungin huippuravintoloista sekä kilpailuista televisiossa ja sen ulkopuolella.

”Toiveeni on luoda ravintola, josta vieraamme, eikä henkilökunta halua koskaan pois.”-Suhonen unelmoi.

 

Ranskalainen Bistro modernilla otteella

Bistro Le Coinin filosofia tulee vahvasti Ranskasta. Makumaailmaa elävöittää sulavasti muukin Eurooppa. Viinipullojen etiketeissä vilisee tuttuja nimiä, mutta myös harvinaisuuksille ja yllätyksille on kellarissa jätetty tilaa. Raaka-aineiden puhtaus ja kestävyys ovat kirjoitettuna Bistro Le Coinin koko olemukseen. Ruokatuotteessa pääpaino on menukokonaisuuksissa. Juomapaketit ovat ajatuksella valittuja.

Yksissä tuumin parivaljakko on luomassa ravintolaa, josta vieraat, eikä henkilökunta, haluaisi koskaan lähteä pois. Sydämellisyys ja lämpö ovat sanoja, joita painotetaan ja alleviivataan kaikessa toiminnassa.