Meidän tarinamme
Food with love
Bistro Le Coin is a place where long-cherished dreams, love and passion to produce a quality restaurant experience come true in the best possible way
"A relaxed atmosphere, heartfelt customer service and high-quality cuisine, combined with great drink products, should be our mantra today and tomorrow."
”Meillä ei ole tarkoituksena tarjota kaikille kaikkea, vaan tehdään sitä mitä osataan ja satsataan kaikki panokset laatuun.”-tiivistää Bistro Le Coinin Ravintoloitsija ja Keittiöpäällikkö Eero Suhonen.
Suhonen on jo pitkään Helsingin ravintoloissa hämmentänyt herrasmies, joka on tuttu kaupungin huippuravintoloista sekä kilpailuista televisiossa ja sen ulkopuolella.
”Toiveenani oli luoda ravintola, josta vieraamme, eikä henkilökuntamme halua koskaan lähteä pois.” -yli kaksi vuotta Hakaniemessä pyörineen bistron Suhonen muistelee.
French Bistro with a modern twist
Bistro Le Coin's philosophy comes strongly from France. The world of flavors is gracefully enlivened by the rest of Europe. There are familiar names on the labels of the wine bottles, but there is also room for rarities and surprises in the cellar. The purity and sustainability of the raw materials are written into the entire essence of Bistro Le Coin. In the food product, the main focus is on the menu items. The drink packages are carefully selected.
Yksissä tuumin ollaan luomassa ravintolaa, josta vieraat, eikä henkilökunta, haluaisi koskaan lähteä pois. Sydämellisyys ja lämpö ovat sanoja, joita painotetaan ja alleviivataan kaikessa toiminnassa.